MED VÄRLDEN SOM ARBETSFÄLT

ViFlow är en av norra Europas ledande tillverkare och leverantör av värmeväxlare, tryckkärl och övrig processutrustning avsedda för höga tryck och krävande applikationer.

Vår Vision och Affärsidé

Vision
Med förnyelse, lagarbete och stolthet skapar vi de bästa produkterna för krävande kunder.

Affärsidé
Med vår unika applikationskunskap tillgodoser vi processindustrins behov av avancerade lösningar, med allt från design och konstruktion till tillverkning, leverans och installation av värmeväxlare, tryckkärl och annan processutrustning.

VÅRA FÖRETAG

KONSTRUKTÖR SÖKES

Vi söker nu förstärkning till vår konstruktionsavdelning
Läs om tjänsten här

ÖrnalpUnozon, en världsledande tillverkare av utrustning i Titan.

I våra moderna lokaler i Örnsköldsvik designas, konstrueras och tillverkas tryckkärl och tubvärmeväxlare, tankar och rörledningar för olika applikationer i internationella standarder. ÖrnalpUnozon har även unik kompetens och erfarenhet avseende svetsning i speciella material och miljöer och är en av Europas ledande tillverkare av utrustning i titan.
Läs mer

Ekström & Son är ett av Europas ledande företag inom konstruktion, tillverkning och service av värmeväxlare och tryckkärl.

Våra kunder finns inom processindustrin över hela världen och vi har fokuserat på kvalitet sedan 1896. Vår tillverkning är fortfarande i Kristianstad där vi skräddarsyr processutrustning inom värming, kylning, kondensorer, förångare, kolonner och reaktorkärl.
Läs mer

Viflow Site Service, inget jobb är för litet och knappt något är för stort!

Med världen som arbetsfält hjälper vi er med service och underhåll av er processutrustning i de allra flesta stålsorter och titan. Inget jobb är för litet och knappt något är för stort! Kontakta oss för era underhållsbehov. Vi kan utföra enstaka arbeten eller upprätta långsiktiga underhållsavtal med avtalade inställelsetider. Våra licensierade svetsare kommer ut till er för att bland annat jobba med

  • Rörsystem och licenssvetsning
  • Tankar och Cisterner
  • Värmeväxlare
  • Specialistkompetens

Läs mer

FUNKE

Läs mer

GESMEX

Läs mer

Viflow Broschyr

Läs Broschyren här